image Følg oss:

Jeg trenger å bestemme meg for å leve for Gud

Gud har gjort alt Han kan for å demonstrere hvor viktig du er for Han. Nå er det opp til deg å bestemme hva du vil gjøre. Gud tilbyr deg liv i all sin fylde for all evighet. Alt du trenger å gjøre er å akseptere at du har syndet, spørre om Guds tilgivelse og bestemme deg for å leve resten av ditt liv kun for Han. Valget er ditt.

5. Mosebok 30:19 I dag tar jeg himmel og jord til vitne på at jeg har lagt fram for dere liv og død, velsignelse og forbannelse. Velg da livet, så du og din ætt kan få leve!

1 Johannes 1:9 Men dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han tilgir oss syndene og renser oss for all urett.

Bønn

Kjære Gud. Takk for at du elsker meg og vil det beste for meg I enhver situasjon. Jeg er lei meg for at jeg har ignorert deg og gjort ting på min egen måte. Nå innser jeg at min synd har såret Deg og menneskene rundt meg, og dette er jeg oppriktig lei meg for. Takk Jesus for at du kom og to straffen for min synd. Takk for at du gav ditt liv for meg. Vær så snill å tilgi meg og hjelp med nå når jeg bestemmer meg for å leve kun for Deg. Amen.

 

Mer i denne kategorien « Jesus døde for meg