image Følg oss:

Kristine (20) trodde at å være en kristen var skikkelig kjedelige greier. Men det var før hun møtte Jesus og kjente Hans kjærlighet. Dette møtet med en som elsker henne ubetinget, forandret livet.

Roger (29) levde med en avhengighet til alkohol og hasj. Etter hvert ble rushverdagen tung, og han lengtet etter å leve et liv med mening. En dag valgte han å svare på Gud sin henvendelse til han.

 

Da Kristina (22) var tenåring mente hun at hennes liv kun angikk henne selv, og ingen andre. Hun løy, skulket skolen og levde livet med en maske. Det resulterte i at forholdene til andre ble dårlige.

 

Da Anette gikk på ungdomsskolen var hun misfornøyd med utseendet sitt. Men da hun opplevde Guds kjærlighet, greide hun å se på seg selv slik Gud ser på henne.

Maja (28) elsker livet. Men i oppveksten var hun fylt med en tomhet og lengsel etter ekte kjærlighet. Hun var opplært til å sitere mantraer når hun var redd, men opplevde ikke at dette tok bort frykten.

Daniel (21) hadde hørt om Gud hele livet, men opplevde at Han var langt borte. Likevel lengtet han etter å få kontakt med Gud. Da han endelig fant Gud, ble han fylt med en ekstrem kjærlighet.

Som tenåring tok Marius noen valg som han trodde ville gi et bra liv. Likevel ble ikke den indre lengselen tilfredsstilt. Da han en nyttårsaften var sammen med noen kristne, opplevde han noe som endret alt.

Tvil, håpløshet og en meningsløs hverdag. Andreas var nær ved å gi opp troen på Jesus, da en melding tikket inn på mobiltelefonen hans.

Da Annie Caroline var fire år gammel døde faren hennes av kreft. Så i barne- og ungdomsårene strevde hun veldig med å forstå hvordan noen kunne beskrive Gud som en nær og kjærlig Gud.