image Følg oss:

Hva nå?

Ba du denne bønnen, og mente ordene du sa, har Jesus flyttet inn i hjertet ditt. Bibelen sier også at ”alle som tok imot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn.” (Joh 1:12)

Du har blitt frelst. Du er et Guds barn. Ingenting kan endre på det. Gjør du masse bra, blir du ikke mer elsket av Gud. Har du en dårlig dag og alt går galt, kaster ikke Gud deg ut og ikke vil ha noe mer med deg å gjøre. Du er et Guds barn.

Livet med Jesus kan bli utrolig spennende, eller bare sånn passe. Her ønsker vi til slutt å gi deg et par tips som kan hjelpe deg i det nye livet ditt.

Snakk med Jesus

Skal du bli godt kjent med en ny person, holder det ikke at du har addet han på Facebook. Dere prater sammen, henger sammen, gjør ting sammen. På samme måte er det med Jesus. Skal du bli kjent med han, må du prate med han, henge med han, gjøre ting sammen med han.

Det kan være vanskelig i starten å snakke med en du ikke kan se. Men, hver dag snakker du med folk du ikke kan se i telefonen. Har vi mennesker klart å lage verktøy som gjør at vi kan prate med folk vi ikke kan se, kan du være sikker på at han som skapte deg har utstyrt deg med noen verktøy som gjør at dere kan prate sammen. Prat i vei, enten i tankene dine eller snakk høyt. Han hører deg uansett.

Bruk tid hver dag til å være sammen med Jesus. Del det du har på hjertet og lytt etter om han har lyst til å si deg noe.

Les hva han sier

Jesus har faktisk gitt deg en hel bok med ting han sier til deg. Boka er Bibelen, og den virker utrolig lang og vanskelig å komme igjennom. Et tips er å starte i det nye testamente, f.eks. i et av evangeliene. Der kan du lese om Jesus, hvem han var, hva han sa og hva han gjorde.

Finn en menighet

Da du tok imot Jesus, ble du adoptert inn i verdens største familie, Guds familie. Familier pleier å henge sammen, og som kristen trenger du å være sammen med andre kristne. De finner du som oftest i en menighet. Begynn å gå i en menighet hvor du kan være sammen med andre kristne, få undervisning om det å følge Jesus og hvor du kan være med å tjene Gud med gavene og talentene du har fått.

Lykke til med ditt nye liv. Må Gud velsigne deg!

Mer i denne kategorien « Godta - ikke nå - slett